“SNSD i institucije Srpske nastaviće da se bore za razvoj svakog dijela Republike” /VIDEO/

“Ponosan sam zbog pobjede koju je SNSD ostvario jer smo i dalje najjača partija i to ne samo u Srpskoj već i u BiH po broju osvojenih mandata.  Igor Radojičić je važan čovjek u SNSD, želim prije svega da on ozdravi, mi nećemo napustiti Igora, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a.

Dodao je da će nakon što Radojičić izađe iz bolnice održati sastanak sa njim.

On je dodao da SNSD ima 42 opštine u RS. “Najjača smo partija ma ko šta pričao”, rekao je Dodik. Naveo je da mu je “žao što je do ovog došlo sa SPS-om”.

Na pitanje da prokomentariše izvještaj koji je podnesen protiv Nenada Nešića, nekadašnjeg v.d. direktora “Puteva RS”, Dodik je rekao da ne zna sve detalje, te da se mora poslati poruka da se moraju poštivati propisi.

Podsjetimo, policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Nenada Nešića, bivšeg vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća “Putevi RS”, osumnjičenog za krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *