GO SNSD Istočno Sarajevo ne želi Nešića za ministra /VIDEO/

Gradski odbor SNSD-a Istočno Sarajevo protivi se kandidaturi Nenada Nešića, predsjednika DNS-a za ministra bezbjednosti u Sarajevu ministara BiH. Kako je najavljeno, članovi Gradskog odbora Istočnog Sarajeva o tome ću sutra razgovarati sa predsjednikom SNSD-a.

Neka rješenja nisu dobra, ni kvalitetna, a jedno od predloženih rješenja definitivno nije u skladu sa onim što je narod rekao, kaže Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva.

Kako su istakli u Gradskom odboru SNSD-a Istočno Sarajevo, od sastanka sa Dodikom zavisiće i podrška Miroslava Vujičića, poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu BiH novom sazivu Savjeta ministara BiH.

Sam Vujičić je rekao da je narod rekao svoje mišljenje te da je velika većina građana dala podršku Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD-u i da je tom politikom pobijeđena priča Jelene Trivić i trećeg puta.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a i kandidat za ministra bezbjednosti Bosne i Hercegovine, nije želio komentarisati to što je SNSD iz Istočnog Sarajeva protiv njegovog imenovanja za ministra.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *