Vladajuća koalicija će formirati vlast u Srpskoj i jedinstveno nastupati na nivou BiH

Koalicija političkih partija koju čine SNSD, SP, Ujedinjena Srpska, DEMOS, NPS, NDP formiraće vlast u Republici Srpskoj i jedinstveno će nastupiti na nivou BiH, rečeno je danas u Banjaluci nakon sastanka predstavnika ove koalicije.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su opšti izbori u BiH bili fer i pošteni.

“Izbori su bili fer i pošteni iako ostaje mogućnost nekih nepravilnosti, što ne može ugroziti ovaj proces”, rekao je Dodik novinarima.

On je istakao da Republika Srpska ostaje stabilna i da je uloga Srbije u izbornom procesu u BiH bila korektna i da treba prestati sa spekulacijama u tom smislu.

Predstavnici koalicionih partija smatraju da protesti na ulici, koje su najavili predstavnici partija okupljenih oko SDS-a i PDP-a, ne mogu donijeti ništa dobro, ali da svako ima pravo da iskaže nezadovoljstvo.

Sastanku u Narodnoj skupštini Republike Srpske prisustvovali su lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, predsjednici Socijalističke partije Petar Đokić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, NPS-a Darko Banjac i NDP-a Dragan Čavić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *