Narodna partija Srpske otvorila prostorije u Bijeljini

Predsjednik Narodne partije Srpske (NPS) Darko Banjac poručio je da je cilj ove stranke da na sljedećim Opštim izborima bude parlamentarna i da osvoji više od 30.000 glasova u Srpskoj.

Mi djelujemo kao jedan tim, ne želimo da napadamo nikoga, prezentujemo svoju politiku i u okviru te politike svi smo jednaki – rekao je Banjac.

Istakao je, da je politika ove stranke da u svom radu bude prepoznata širom Republike Srpske.

– Prednost NPS je što ljudi koji je čine našu partiju imaju političko i organizaciono iskustvo, dugo su u politici, a ono što nas čeka ovdje u Bijeljini jeste da podignemo mjesne odbore jer organizacija je ključ dobrog rezultata – naveo je Banjac.

Predsjednik Inicijativnog odbora NPS Bijeljina Diko Cvijetinović poručio je da će svi članovi raditi za dobrobit Bijeljine i Republike Srpske.

– Očekujemo do kraja marta da ćemo formirati do 40 mjesnih odbora u Bijeljini da bi krajem aprila mjeseca održali Izbornu skupštinu gradskog odbora – rekao je Cvijetinović koji je narodni poslanik ove stranke u Skupštini Republike Srpske.

Jedan od osnivača NPS Đorđe Popović naglasio je da ova stranka na izbornoj jedinici regije Bijeljine ima odbore u svim mjestima osim u Pelagićevu.

– U sredinama kao što je Brčko, Lopare, Ugljevik skoro svi odbori iz bivše partije DNS su prepoznali našu politiku i pridružili nam se u zajedničkom cilju i saradnji sa dosadašnjim koalicionim partnerima – rekao je Popović.

Otvaranju kancelarije prisustvovalli su predstavnici SNSD, Ujedinjene Srpske, Socijelističke partije, SDS Semberija-Mićo Mićić, Demosa I drugih iz Bijeljine.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *