Dodik: Tragedija u Laktašima – upozorenje svima da poštuju ljudski život

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da tragedija koja se dogodila u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mjestu.

“Korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može da završi onako kako smo vidjeli na tragičnom slučaju u Laktašima”, napisao je Dodik na “Tviteru”.

Dodik je osudio sve one koji su snimili i javno širili snimak.

“Zaslužuju da snose javnu osudu i krivičnu odgovornost. U narednom periodu radićemo na dopuni postojećih zakonskih rješenja, kojima ćemo jače sankcionisati one koji ovim vidom nasilja ugrožavaju druge osobe”, istakao je Dodik.

Dvadesetdvogodišnjak iz Laktaša izvršio je juče samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, riječ je o mladiću koji je ismijavan i sniman tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama.

Mediji navode da je policija uhapsila radnika benzinske pumpe koji je snimao mladića iz Laktaša koji je kasnije izvršio samoubistvo.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *