Dodik: Stabilnost partije – garant pobjede na predstojećim izborima

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da je ova partija u Bijeljini stabilna i da očekuju pobjedu na predstojećim opštim izborima.

“Mislim da imamo stabilizaciju. Prije nekoliko mjeseci ovdje smo išli u izbore za savjete mjesnih zajednica i dobili smo oko 70, 80 odsto mjesnih zajednica, što govori da se rehabilitovala stranka i zajedno sa našim koalicionim partnerima ovdje ćemo odnijeti pobjedu. Ankete koje dobijamo, ne samo one koje mi radimo, nego i druge, a pogotovo od protivnika govore da je to upravo tako”, rekao je Dodik novinarima u Bijeljini, nakon sastanka sa stranačkim kolegama.

On je naglasio da, iako ova regija ponekad nije glasala za SNSD, nikada nisu prestali sa ulaganjima u to područje.

“Nikada nismo prestali ovdje da radimo, a iznos sredstava koje smo dali u posljednjih 10 godina samo za podsticaj poljoprivrednim proiozvođačima blizu je 200 miliona maraka. Mi smo ovdje nastavili da radimo bez obzira što ponekad nismo imali podršku”, rekao je Dodik, izrazivši uvjerenje u zajednički rad i međusobno razumijevanje u narednom periodu.

On je istakao i da ostaju ranije donesene odluke, da se gradi bolnica, kao i stambeni objekti za porodice poginulih boraca.

“Moja je odluka i zalaganje i ja sam se oko toga trudio i nije mi žao, ponosan sam na to, što smo pri finalizaciji da se izgradi od Rače do Bijeljine auto-put. I ne samo to, u razgovoru sa /predsjednikom Srbije Aleksandrom/ Vučićem, kojem sam zahvalan, učinili smo da se gradi most što svi vide, a koji finansira Srbija, što smo dogovorom obezbijedili. Gradi se dalje od mosta do Kuzmina”, naveo je Dodik. (Srna)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *