Dodik: Pokušaj razbijanja jedinstva u Srpskoj /VIDEO/

Nakon što su pojedini mediji objavili da je Milorad Dodik prekršio dogovor parlamentarnih stranaka i zaključke Narodne Skupštine tako što je učestvovao u radu Predsjedništva BiH, oštro su reagovali iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva.

Telefonska sjednica Predsjedništva BiH nije održana, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana, ističući da je vijest o njenom održavanju laž, plasirana s ciljem pokušaja razbijanja jedinstva u Republici Srpskoj. Da sjednica nije održana potvrdio je i Milorad Dodik.

Kaže, postojao je zahtjev za njenim održavanjem, ali ga je putem svoje službe odbio, jer su mu važniji zaključci Narodne skupštine Republike Srpske i zajednički dogovor lidera parlamentarnih stranaka u Srpskoj.

U trećoj varijanti, ako zatraže redovnu sjednicu ja moram da budem na toj sjednici da bih glasao protiv – ako ja glasam protiv, onda nema odluke, ako je konsenzus onda ima odluke – naveo je Dodik.

Iz Komšićevog kabineta ranije je saopšteno da je Dodik učestvovao u radu Predsjedništva i glasao protiv prijedloga imenovanja članova Upravnog odbora Centralne banke, ali da je preglasan, te da su članovi tog odbora potvrđeni.

__________________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.