Dodik: Naša pozicija – odbrana Srpske /VIDEO/

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da dominantna pozicija ove stranke ostaje odbrana Republike Srpske, poštovanje Ustava BiH, a glavni cilj je rješavanje pitanja Ustavnog suda BiH i stranih sudija u ovom sudu.

Nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a, Dodik je istakao da na nivou BiH neće glasati ni za jedan zakon dok ne bude riješeno pitanje Ustavnog suda BiH.

On je naglasio da je Republika Srpska politički i finansijski stabilna, što znači da je obezbijedila finansiranje da bez ikakvih problema zatvori ovu finansijku godinu.

On je dodao da SNSD ima sa čime da izađe pred narod, jer je stranka koja je svojim djelovanjem obilježila politički život Republike Srpske, a sutra će na Saboru stranke u Doboju biti izabran predsjednik, Glavni odbor i Statutarna i nadzorna komisija stranke.

“Imamo najveću organizaciju sa više od 200.000 članova. Na Sabor smo pozvali 1.001 delegata, biće prisutno više od 1.500 naših simpatizera, a imaćemo i značajan broj gostiju iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, partnera iz Srpske i Federacije BiH”, naveo je Dodik.

On je naveo da će na Saboru biti nagrađeni ugledni članovi ove stranke, oni koji su važni za ovu organizaciju i sinonim su SNSD-a.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *