Dodik: Bećirović ne treba da brine o Republici Srpskoj /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je odluka o prekidu saradnje sa osobljem britanske i američke ambasade donesena jer su 20 godina nametali probleme Srpskoj, a sada su dodirnuli u imovinu, u nešto što se ne smije, govoreći u emisiji STav. sinoć za Televiziju “K3”.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Bećirovića da se Vlada Srpske, kako kaže, “neovlašteno miješa u spoljnu politiku BiH i da donosi tragikomične odluke o prekidu odnosa sa diplomatama SAD i Velike Britanije u BiH”, Dodik je odgovorio da Bećirović ne bi trebalo da brine za Republiku Srpsku i da ima dio FBiH gdje je biran, pa neka tamo radi šta misli da treba.

Predsjednik Republike Srpske je istakao da jedino političko zlo koje je snašlo BiH jeste upravo unitarizam koji u temeljima ima politički islam, a koji podstiču SAD i Velika Britanija i ko god da je biran od muslimana ima obavezu da se ponaša u skladu sa tim, pa tako i Bećirović. AAmbasada Ruske Federacije u BiH obratila je pažnju na ocjene iznesene od strane bošnjačkog člana Predsjedništva Denisa Bećirovića.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *