Do kraja godine mjesečni borački dodatak za nezaposlene demobilisane borce

Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Banjaluci da je sa rukovodstvom Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ postignut dogovor da se do kraja godine obezbijedi mjesečni borački dodatak za sve nezaposlene demobilisane borce bez obzira na godine života, a kojih ima na Zavodu za zapošljavanje oko 7.900.

Višković je novinarima, nakon što su se srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministri u Vladi i on sastali sa predsjednikom BORS-a Milomirom Savčićem i predsjednikom Predsjedništva BORS-a Goranom Rogićem, rekao da će spiskove ovih lica u narednom periodu dobiti od BORS-a, ali i Zavoda za zapošljavanje.

Savčić je rekao da je sastanak sa rukovodstvom Srpske rezultirao dobrim odlukama za dio članstva BORS-a i boraca, a posebno onih nezaposlenih i demobilisanih.

“Izlazimo sa sastanka sa optimizmom i dobrom viješću za nezaposlene demobilisane borce. Mi ćemo u skladu sa mogućnostima Srpske raditi i dalje na poboljšanju statusa boračke populacije”, poručio je Savčić.

U Banjaluci je danas održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i ministara u Vladi Srpske sa predsjednikom Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomirom Savčićem i predsjednikom Predsjedništva BORS-a Goranom Rogićem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *