Otvorena “Fortuna home” u Bijeljini, zaposleno 50 radnika /VIDEO/

Kompanija “Leburić Komerc” otvorila je danas u Bijeljini maloprodajni objekat “Fortuna home”, prvi po sasvim novom konceptu, kada je asortiman u pitanju. U novom objektu posao je dobilo 50 radnika.

Kompanija “Leburić komerc” osnovana je početkom devedesetih godina 20 vijeka sa sjedištem u Prnjavoru i trenutno je među vodećim firmama u BiH za izvoz/uvoz i prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kroz svoj dugogodišnji rad razvijali su u ovom preduzeću sektor veleprodaje i maloprodaje, pa danas u sastavu firme veoma uspješno posluje maloprodajni lanac marketa “Fortuna” širom Republike Srpske.

Tržištu Bijeljine, Semberije i okruženja ponudili su iz “Leburić komerca” nešto sasvim novo. U Sremskoj ulici broj 2. u potpuno novom savremenom ambijentu, otvoren je prvi maloprodajni objekat “Fortuna Home”, koji je na površini od 2.500 kvadratnih metara kupcima ponudio ugodan ambijent za kupovinu, širok asortiman robe, odličnu uslugu, te primamljive i pristupačne cijene.

Podsjetimo, u Tržnom centru “Oktan” u Bijeljini uspješno posluje market “Fortuna”. Već u septembru 2020. godine Kompanija “Leburić komerc” otvaranjem prvog maloprodajnog objekta “Fortuna home” po sasvim drugačijem konceptu, širi svoje poslovanje u ovom kraju Republike Srpske.

Ono što je sigurno, kvalitet i povoljne cijene i “Fortunu home” čine prepoznatljivom, te omiljenim mjestom kupovine, u odnosu na bilo koju drugu maloprodaju.

Otvaranjem svakog novog maloprodajnog objekta u Kompaniji “Leburić Komerc” dokazuju da su društveno odgovorna firma, koja zapošljava veliki broj radnika.

Na otvaranju marketa “Fortuna home” danas u Bijeljini i kupci iz okruženja te iz susjedne Srbije. Uz bogat asortiman i povoljne cijene, kako kažu, ovaj market nema konkurenciju u široj regiji.

Firma “Leburić Komerc”  doo posluje više od 20 godina, a razvoj maloprodaje je intezivno počeo od 2010.godine. Kako najavljuju iz ove Kompanije, i ubuduće će se raditi na otvaranju novih maloprodajnih objekata sa konceptom kakav ima “Fortuna home” u Bijeljini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *