Đokić: Podrška malim opštinama velikih mogućnosti

Lider Socijalističke partije i nosilac liste za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Petar Đokić izjavio je da će egzistencijalna pitanja i podrška razvojnim projektima u Donjem Žabaru uvijek biti prioritet.

“Naša politika se oduvijek zasniva na potrebama čovjeka. Donji Žabar kao manja lokalna zajednica ima potencijala za napredak i podrška s naše strane nikada neće izostati”, poručio je Đokić sinoć na predizbornoj tribini Koalicije SP-NDP-SNP u Donjem Žabaru.

Kandidat za narodnog poslanika Simo Stakić poručio je svojim sugrađanima da na predstojećim izborima podrže Socijalističku partiju, saopšteno je iz SP.

“Naši prioriteti su da nastavimo da rješavamo egzistencijalna pitanja ovog kraja i da damo svoj doprinos ekonomski jačoj Republici Srpskoj”, rekao je Stakić.

Koalicija SP-NDP-SNP održala je sinoć u Donjem Žabaru predizbornu tribinu na kojoj su građanima predstavljeni programska rješenja i kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *