Mladi aktivisti Pokreta Uspješna Srpska razgovarali sa sugrađanima

U okviru kampanje „Izaberi zdravlje“ mladi aktivisti Pokreta Uspješna Srpska su na nekoliko lokacija u našem gradu postavili Infoštand i tom prilikom razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima koje imaju i o njihovom rješavanju u narednom periodu.

Dijelili su promotivni materijal za predstojeće izbore i predstavili planove razvoja lokalne zajednice za naredni period.

Mladi su poslali snažnu poruku:

ZAJEDNO MOŽEMO SVE! Zato nam je važno da u direktnom razgovoru čujemo šta naši građani predlažu kako bismo još više unaprijedili kvalitet života u svim sferama privrednog, kulturnog i društvenog života našeg grada i u svakom naseljenom mjestu.

Na predstojećim izborima, Pokret Uspješna Srpska ima tri kandidata u okviru Koalicije Narodna partija Srpske – Darko Banjac, Pokret Uspješna Srpska i Prva SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske, izborna jedinica 6, dr Aleksadar Stevanović, dr Nemanja Janković i doc. dr Živka Malić. U široj koaliciji podržavaju zajedničke kandidate Milorada Dodika, za predsjednika Republike Srpske  i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *