Dakić: Stečeno povjerenje građana čuvamo i vjerujemo u pobjedu /VIDEO/

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Milan Dakić izjavio je na tribini u Glavičicama da čuvaju stečeno povjerenje građana iz proteklih godina i vjeruju u još bolji izborni rezultat 2. oktobra. Na ovim se izborima naglasio je Dakić brani Reepublika Srpska.

Glavičice su kraj gdje je DEMOS uvijek imao veliku podršku i ubjedljivo pobjeđivao na lokalnim i na opštim izborima, podsjeća Dakić.

Kandidat DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Čedomir Stojanović rekao je u Glavičicama da je cilj Demosa briga o ljudima i prosperitet Republike Srpske.

DEMOS je uz mještane Glavičica i okolnih sela bio uvijek, našu zajedničku snagu potrebno je da dokažemo  i na izborima 2. oktobra, rekli su poslanički kandidati DEMOS-a obraćajući se okupljenima na predizbornoj tribini u Glavičicama.

Program DEMOS-a je jednostavan -očuvanje Republike Srpske,  privredni rast, nova radna mjesta, da poljoprivrednik bude zadovoljan, a radnik cijenjen, rečeno je u Glavičicama.

Na polovini izborne kampanje se potvrdilo da se Demos ne bavi drugim političkim subjektima, nego predstavlja građanima sve što su uradili u prethodnom periodu i program rada za naredni period, rečeno je na tribini DEMOS-a u Glavičicama.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *