Vučurević: Članovi rukovodstva PDP-a imaju stanove u Britaniji, ucjenjuju, uzimaju novac /VIDEO/

Nekadašnji visoki funkcioner PDP-a Slavko Vučurević iznio je danas u Trebinju niz teških optužbih na ovu partiju, među kojima su i uzimanje ogromnih suma novca za određene pozicije, te da pojedini članovi rukovodstva imaju stanove u Velikoj Britaniji.

Vučurević je istakao da pojedinci žele da da uruše partiju da bi na narednim izborima dobili mandat samo oni koji mogu da plate.

On je naglasio da ima saznanja o “pranju” više desetina miliona evra, pozivajući sudske organe da pokrenu istragu o brojnim kriminalnim radnjama u PDP-u, koje, kako je istakao, prevazilaze zdrav razum.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović komentarisao je za RTRS današnje napuštanje stranke Slavka Vučurevića, rekavši da svako bira svoj put.- Sve danas izneseno od strane Slavka Vučurevića, pokazuje jednu vrstu frustracije. To je jedna vrsta frustracije, nekoga ko je očigledno već duži niz godina, kako kažu u Trebinju dio režima SNSD-a. Danas je Republika Srpska to konačno shvatila, ali naravno svako bira svoj politički put – naglasio je Borenović. Istakao je da brutalne neistine i iznesene uvrede pokazuju opravdanu odluku Predsjedništva da su dali prostor novom povjereniku za PDP u Trebinju Saši Borjanu.

“PDP više nije ni stranka ni partija, već kancelarija kolaboracionističkog i kvislinškog tima, koji sve radi za određenu svotu novca. Imam informacije i da su od članova PDP-a tražili da bjanko potpišu izjave da poklanjaju po 5.000 KM partiji, a da novac ne moraju da daju, već da će on da dođe sa strane”, naveo je Vučurević.

On je dodao da mnogi članovi to nisu prihvatili, a da zahtjev za istragom tih navoda nikada nije dobio saglasnost vrha PDP-a.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.