U Skupštini opštine Ugljevik odbornici iz osam stranaka

U Skupštini opštine Ugljevik odborničke mandate osvojili su predstavnici osam političkih stranaka od kojih najviše imaju SDS – devet i SNSD – šest, od ukupno 23 mandata.

Prema utvrđenim rezltatima lokalnih izbora koje je objavila Centralna izborna komisija BiH, po dva odbornička mandata osvojili su Demos – Pokret Uspješna Srpska i DNS, a po jedan SP, PDP, Narodni demokratski pokret i SDA.

Mandate iz SDS-a osvojili su Goran Lazić, Đoko Simić, Jovo Filipović, Petar Radovanović, Radivoje Spasojević, Predrag Vujević, Cvjetana Dragonjić, Jugoslav Cvetković i Čedomir Lujanović, a iz SNSD Žarko Novaković, Zoran Lazić, Dragan Gajić, Nedeljko Marković, Savo Popović i Bojan Bojić.

Iz političkog subjekta Demos-Pokret Uspješna Srpska odborničke mandate osvojili su Dragan Jović i Milorad Simić, a iz DNS-a Dragiša Vidaković i Milan Vićić.

Odbornički mandat u Skupštini opštine Ugljevik osvojio je Vujo Marković iz SP-a, Dragomir Sekulić iz PDP-a, Dragan Đokić iz Narodnog demokratskog pokreta i Nihad Redžić iz SDA.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *