Najviše mandata u Skupštini grada osvojio SNSD

Savez nezavisnih socijaldemokrata osvojio je u Bijeljini najviše – sedam mandata u Skupštini grada, koja ima 31 odbornika.

Prema utvrđenim rezultatima lokalnih izbora koje je objavila Centralna izborna komisija, pet mandata pripalo je stranci SDS Semberija – Mićo Mićić, četiri mandata Demosu, a po tri imaju PDP i SDS.

Po dva odbornika imaće Socijalistička partija, DNS, Ujedinjena Srpska i SDA-NIP, a jednog Pokret za Bijeljinu – Narodni demokfratski pokret – Prva SDS.

Odborničke mandate su iz SNSD osvojili Nedeljko Ćorić, Miroslav Milovanović, Milenko Gajić, Vaso Arsenović, Danijela Đukin, Aleksandar Đurđević i Zlatan Lazarević.

Iz SDS Semberija mandate su osvojili Ivana Stanišić, Mladen Petrović, Zoran Sofrenić, Danijel Perić i Drago Stajić, a iz Demosa Čedomir Stojanović, Milan Dakić, Zoran Pribišić i Boban Jovičević.

Odbornici iz PDP-a, koji su osvojili mandate u Skupštini grada Bijeljina, su Slaviša Marković, Milan Bujinović i Radosav Đokić, a iz SDS-a Tomica Stojanović, Mirjana Orašanin i Ilija Radić.

Iz SP- odborničke mandate osvojili su Nedeljko Jović i Vladimir Đokić, iz DNS-a Diko Cvijetinović i Miloš Stanišić, iz Ujedinjene Srpske Milan Trninić i Marko Vlačić, iz SDA-NIP Mustafa Gradaščević i Azem Aletović, a iz Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *