Trodnevna humanitarna akcija “Bazar bez para” /VIDEO/

Danas je u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije u Bijeljini otvorena humanitarna akcija “Bazar bez para”. Solidarnost je jedan od osnovnih principa na kojima se temelji rad Socijalističke partije, kažu u Aktivu žena Gradske organizacije ove stranke, navodeći da Bazar organizuju po šesti put pred kraj godine a u susret predstojećim praznicima.

Aktiv žena Gradske organizacije Socijalističke partije Bijeljina organizovao je u svojim prostorijama trodnevnu humanitarnu akciju “Bazar bez para”, a povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti. “Bazar bez para” biće otvoren za sve građane od danas pa do srijede od 10 do 14 časova.

Prošlogodišnji odziv humanitarnoj akciji “Bazar bez para” potvrđuje da je u zajednici mnogo onih kojima je ovakva vrsta pomoći i podrške potrebna.

Solidarnost je jedan od osnovnih principa na kojima se temelji rad Socijalističke partije, kažu u Aktivu žena Gradske organizacije ove stranke u Bijeljini i najavljuju da će po zatvaranju Bazara koji traje do 23. decembra posjetiti i socijalno ugrožene porodice kojima će podijeliti pakete pomoći u susret predstojećim praznicima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *