Tasovac očekuje podršku u Brđanima i Prokosu /FOTO/

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ugljevik Milutin Tasovac predstavio se danas mještanima Brđana i Prokosa gdje, kako je rekao, očekuje sigurnu pobjedu 15. novembra.

Njegov prvi zadatak kao načelnika, kako je istakao, biće da se posveti Brđanima i Prokosu, jer su mu prvo tu dali podršku, a boljitak će osjetiti svi građani.

Tasovac je obećao da će izgraditi most, vodovod i rasvjetu, što lokalna vlast i načelnik nisu uradili u prethodnih 20 godina.

On je poručio da se lokalna vlast diči najvećim budžetom po glavi stanovnika, što se ni po čemu ne vidi kada se uđe u Ugljevik, da je nezaposlenost zbog čega je koalicija, čiji je kandidat, njega prepoznala kao osobu koja će provesti novi plan, otvarati nova radna mjesta, naći bolja rješenja i za socijalna davanja, sport, poljoprivredu.

“Sve će da bude drugačije. Za 20 godina nisu otvorili nijedno novo radno mjesto. RiTE Ugljevik zapošljava, ali ne može da zaposli sve, a oni je koriste samo za napade. Za sve što ne valja kriva je RiTE Ugljevik”, smatra Tasovac.

Tasovac je naglasio da u Ugljeviku više nema samo stranačke borbe, već je “lokalna vlast za dvije decenije napravila klan”, koji se mora srušiti.

“Tapiju na Ugljevik imate vi, građani Ugljevika. Vlast u Ugljeviku treba da bude servis tih građana, a ne da im komanduje i da ih ponižava na dan izbora”, istakao je Tasovac i porčio da to mora da se promijeni.

Komentari: