Odbornički kandidati SNSD-a posjetili Gornji Brodac /FOTO/

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je u semberskom selu Gornji Brodac da je zadatak SNSD-a da život u ovom selu učini što lakšim i da naprave što više pozitivnih pomaka u toj lokalnoj zajednici.

Odbornički kandidati SNSD-a u Bijeljini su u Gornjem Brodcu posjetili seosko domaćinstvo Cice Pejić i ukazali na značaj ovog sela i njegovih mještana.

“Ovo je jedno od sela gdje je intenzivna poljoprivredna proizvodnja i njegovi poljoprivrednici značajno participiraju u podsticajima Vlade Republike Srpske”, istakao Ćorić, koji podržava inicijativu da se za djecu mlađeg uzrasta formiraju igraonice i stvore savremeni uslovi za razvoj najmlađih.

Odbornički kandidat Danijela Đukin podsjetila je na slavnu tradiciju sela Brodac i pozvala građane da podrže SNSD.

Ona je pozvala na okupljanje da bi othranili još mnogo doktora nauka, profesora.

Zlatan Lazarević, kandidat za odbornika, podsjetio je da je Brodac svojevremeno nastradao u poplavama i da je Vlada Republike Srpske značajno pomogla da se selo revitalizuje.

On je naveo da će poslije pobjede SNSD-a učiniti sve da i sa lokalnog nivoa pomogunu vrijedne domaćine i mještanima ovog sela vrate nadu u bolje sutra.

Domaćin skupa i odbornički kandidat Cica Pejić izrazila je veliko zadovoljstvo što je dobila šansu da ugosti svoje kolege sa liste. “Okupili smo se da čujemo naše kandidate, ali i mještane koji su ukazali na svoje probleme i samo zajedničkim radom, možemo doći do najboljih rješenja”, istakla je Pejićeva.

Komentari: