SNSD u Batkoviću: Budimo jedinstveni u odbrani srpske 2. oktobra /VIDEO/

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić poručio je sinoć u Batkoviću da je jedini garant opstanka, stabilnosti i prosperiteta srpskog naroda jaka Republika Srpska, zbog čega građani ne treba da se kalkulišu, već da svom snagom podrže kandidate SNSD-a za inokosne funkcije, Željku Cvijanović i Milorada Dodika, kao i kandidate sa obje liste ove stranke.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu šest Vojin Mitrović pozvao je sinoć na stranačkoj tribini u Batkoviću građane da podrže provjerene političare iza kojih stoje djela. Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović koje će nastaviti Dodikovu politiku odbrane Srpske u Sarajevu.

Kandidat na Listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu šest Dragan Knežević koji je rođen i živi u Batkoviću rekao je da će do kraja ove godine sa nivoa Republike Srpske u ovo naselje biti uloženo oko 300 000 maraka za rješavanje infrastrukturnih i drugih problema, iako su oni primarno u nadležnosti Gradske uprave, ali ih sadašnja gradonačelnik očigledno ne rješava.

Kandidat na Listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Milica Lovrić je iskazala uvjerenje da ćemo svi složno izaći na izbore 2. oktobra i pokazati svoju ljubav prema Republici Srpskoj. Ona je podsjetila na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Bijeljini 15. septembra na Dan nacionalne zastave, da svi budemo jedinstveni.

Lovrićeva je na kraju pozvala sve one kojima je na srcu Srpska da izađu na izbore i glasaju za svoju Republiku, za one koji vode politiku očuvanja mira, sigurnosti i stabilnosti , za Dodika i Cvijanovićevu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *