SNP: Želimo bolju, napredniju i razvijeniju Bijeljinu /VIDEO/

Želimo bolju, napredniju i razvijeniju Bijeljinu i za to ćemo se zalagati u narednom periodu poručeno je danas na pres konferenciji za novinare Saveza za novu politiku , koji na predstojeće izbore izlazi sa samostalnom listom kandidata za odbornike. Kako je istaknuto još uvijek nije donesena odluka o eventualnoj podršci jednom od tri kandidata za gradonačelnika Bijeljine.

Savez za novu politiku na predstojeće lokalne izbore izlazi sa odborničkom listom na kojoj se nalazi 28 kandidata koji predstavljaju spoj mladosti i iskustva koji svojim znanjem , vještinama i zalaganjem mogu da doprinesu razvoju Bijeljine, rekao je na pres konferenciji predsjednik ove stranke Zoran Mastilo istakavši da je cilj da SNP postane parlamentarna stranka u gradskoj Skupštini.

Mastilo je istakao da SNP još uvijek nije donio odluku o podršci jednom od tri kandidata za gradonačelnika Bijeljine. Kako kaže građani Bijeljine  biraće između mladosti i iskustva ispred određenih grupacija , kao i jednog  nezavisnog  kandidata.

Govoreći  o aktuelnoj situaciji u BiH i Srpskoj , Mastilo je rekao da  Savez za novu politiku daje punu podršku srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku da na današnjoj sjednici Predsjedništva BiH ne podrži odluku o  priznanju samoproglašenog  Kosova.

Na današnjoj pres konferenciji predstavili su se i Stojanka Jeftić predsjednica Aktiva žena kao i Boško Ćulum predsjednik Aktiva mladih SNP-a koji su i kandidati za odbornike u Skupštini grada Bijeljina na predstojećim lokalnim izborima. Oni su poručili da je SNP složna organizacija koja može ostvariti dobar izborni rezultat i izboriti se za bolju budućnost i zaposlenje mladih na ovim prostorima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *