RSS: Protest dokazao nezadovoljstvo građana /FOTO/

Protest protiv nerada gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića dokazao je da su građani nezadovoljni infrastrukturnom, ekonomskom i privrednom stagnacijom u kojoj se lokalna zajednica nalazi u posljednjih deset mjeseci, a zajednička poruka sa centralnog gradskog trga je jasna – „Gradonačelniče, ili radi svoj posao, ili prepusti sposobnima da ga obavljaju!”, saopšteno je iz Republičke stranke Srpske.

Član Glavnog odbora Republičke stranke Srpske Branislav Šušljik poručio je tokom obraćanja prisutnima da neiskustvo i nesigurnost nisu opcije za grad Bijeljinu.

– Ovdje smo da mirnim putem ukažemo da Bijeljina zaslužuje mnogo bolji privredni ambijent. Prije godinu dana, sa ogromnom većinom građana je postignut dogovor – Dogovor za Bijeljinu!, a ne dogovor za njeno ekonomsko, kulturno i socijalno slabljenje. Sa ovog mjesta poručujemo da na čelu grada želimo ozbiljnog i sposobnog čovjeka koji će nas povesti putem prosperiteta, a ne osobu koja nas vodi u ponor i kalja obraz drugog po veličini grada u Republici Srpskoj – istakao je Šušljik.

Narodni skup pod nazivom „Bijeljina mora bolje“ okupio je više hiljada građana koji traže bolje upravljanje gradom ili opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Skupu su prisustvovali čelnici gradskih organizacija stranaka koje čine skupštinsku većinu, poručivši da su spremni za promjene u ovom gradu.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.