Radišići demontiraju “Kajak terasu”, krivične Stanivukoviću i komunalnom policajcu /VIDEO/

Pravni tim u konsultaciji sa porodicom Radišić odlučio je da demontira dio “Kajak terase” u Banjaluci koja se uklanja dobrovoljno od strane investitora, rekao je Miloš Stevanović, advokat i pravni zastupnik ove porodice na konferenciji za novinare u Bijeljini.

Razlozi zbog kojih smo se odlučili na ovaj korak su višestruki, ali prije svega željeli smo da se sačuva javni red i mir u gradu Banjaluka, rekao je Stevanović.

Moramo kaže Stevanović da se oštro suprotstavimo informacijama koje su gradonačelnik Banjaluke i Gradska uprava puštali u javni i medijski prostor. Stevanović kaže da u ovom slučaju Gradska uprava Banjaluka nije postupila u skladu sa zakonom.

Pravni tim je kaže Stevanović podnio krivične prijave protiv komunalnog policajca koji je naložio rušenje Kajak terase, ali i protiv drugih nadležnih uključujući i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. te Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke. O

n nije sačekao donošenje presude, već je sam naložio rušenje”, objasnio je Stevanović. Najavljuje da će pravni tim nastaviti borbu i da ovo  ni na koji način ne znači da se neko povinovao nalozima gradonačelnika Banjaluke.

Kajak terasa biće uklonjena do sutra do 15 časova, rekao je Stevanović i dodao da će se on sa pravnim timom pojaviti sutra u Banjaluci u slučaju da gradonačelnik Draško Stanivuković dođe pred Kajak, da kako je rekao ukrstimo argumente ukoliko ih Stanivuković bude imao.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *