Prikupljanja pomoći za socijalno najugroženija lica /VIDEO/

Crveni krst Republike Srpske od danas do 21. decembra obilježava Nedjelju solidarnosti, saopšteno je iz ove organizacije uz napomenu da je mjesec decembar u znaku akcije solidarnosti sa akcentom na ugrožene kategorije stanovništva starije životne dobi.Iz Crvenog krsta Republike Srpske ističu da je od 1. do 31. decembra u funkciji humanitarni broj 1416 putem kojeg će se prikupljati sredstva za ovu namjenu, a cijena poziva u “M:tel” mreži iznosi jednu KM. Nedjelja solidarnosti u Bijeljini u znaku je prikupljanja pomoći za socijalno najugroženija lica .

Gradska organizacija Crvenog krsta u Bijeljini Nedjelju solidarnosti obilježava tradicionalnom akcijom prikupljanja pomoći za socijalno najugroženije porodice iz Bijeljine u povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Iz ove organizacije podsjećaju privrednike i druge ljude dobre volje da mogu da doniraju novčana sredstva ili prehrambene artikle kako bi podijelili oko 200 paketa pomoći.

Odziv je dobar i za sada su prikupljena sredstva za polovinu paketa predviđene pomoći.

Akcija prikupljanja pomoći biće organizovana najkasnije do 25. decembra kako bi se pomoć dodijelila  oko novogodišnjih praznika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *