Pokret za Bijeljinu: Semberiji nedostaje veća sinergija sa republičkom vlašću /VIDEO/

Kandidati koalicije Pokret za Bijeljinu i Ujedinjene Srpske, danas su tokom ulične akcije upoznali naše sugrađane sa svojim programom i planom za šta će zalagati u NS RS ukoliko dobiju njihovo povjerenje na oktobarskim izborima – 2. oktobra.

Dosta ljudi je već upoznato s’ tim da naša koalicija podržava Željku Cvijanović kao kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH i Milorada Dodika za predsjednika RS. Znaju da smo do sada uradili dosta toga u Bijeljini i šta trenutno činimo.

-Dobro reaguju na naš program, tako da smo ubjeđeni da ćemo na izborima dobiti potrebnu podršku za ulazak u NS RS, rekli su kandidati koalicije Pokret za Bijeljinu i Ujedinjena Srpska.

Kandidati koalicije Pokret za Bijeljinu i Ujedinjena Srpska poručili su građanima da ne nasijedaju na spinovanja i nerealna obećanja koja dolaze od strane određenih političkih subjekata, medija i sa društvenih mreža. Moramo biti realni i zadržati mir i stabilnost u ovom teškom vremenu, a od proljeća svi zajedno da krenemo u borbu za bolji životni standard.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *