Preventivni pregledi Doma zdravlja Bijeljina /VIDEO/

Dom zdravlja Bijeljina od 12. septembra, sprovodi besplatne preventivne preglede po mjesnim zajednicama sa područja Semberije.

Preventivni pregledi iz oblasti ginekologije ,stomatologije , ultrazvučni pregled radiologa i preventivni pregled porodičnog ljekara, koje osoblje Doma Zdravlja Bijeljina provodi u mjesnim zajednicama , pokazali su se kao dobra praksa za starije mještane kojima je kako kažu, lakše obaviti preglede u selu.

Doktor Saša Đurić radiolog Doma Zdravlja Bijeljina, rekao je da će se potruditi da se prevetivni pregledi nastave sve dok su  povoljni vremenski uslovi, da bi mještani mogli lakše da dođu do ambulanti , i da ne bi bilo neprijatnog čekanja kada nastupi hladnije vrijeme.

Odziv je dobar, a na preglede pretežno dolaze stariji pacijenti.

Sutra će se pregledi vršiti u ambulanti u Batkoviću, od 8 do 14 h , pregledi će biti dostupni iz oblasti ginekologije, i ljekara opšte prakse. Svrha preventivne medicine je pravovremeno prepoznati bolest i provesti liječenje kojim se sprječavaju smrt, invaliditet, oštećenja i smanjivanje kvaliteta života.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *