Osam stranaka podržalo Tasovca za načelnika /VIDEO/

Milutin Tasovac iz SNSDa večeras je u Ugljeviku, pred predsednikom SNSDa Miloradom Dodikom, predstavljen kao kandidat te stranke za načelnika opštine Ugljevik, čiju je kandidaturu, podržala široka koalicija od ukupno devet stranaka, koje su, istovremeno, potpisima potvrdili koaliciju. Uz Tasovca će, pored njegove stranke, biti  i  DEMOS, Socijalistička partija, DNS, Ujedinjena Srpska, Uspešna Srpska, Srpska radikalna stranka, Stranka pravedne politike i SPS.

Kandidat SNSD-a za načelnika Ugljevika Milutin Tasovac, rekao je novinarima da će na lokalnim izborima u novembru u ovoj opštini biti konačno napravljena promjena vlasti,  zbog koje Ugljevik već 20 godina tapka u mjestu.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je nakon potpisivanja sporazuma o podršci Milutinu Tasovcu kao zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Ugljevik da je okupljanje važno za Republiku Srpsku i svaku lokalnu zajednicu.

Dodao je da je uloženo 100 miliona maraka za unapredjenje kvaliteta života u ovoj lokalnoj zajednici ali su rezultati izostali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *