Obećana veća lokalna ulaganja u poljopriredu i razvoj sela

Kandidati sa odborničke liste SNSD-a Bijeljina obećali su u razgovoru sa mještanima Velike i Male Obarske dodatna ulaganja u poljoprivredu i razvoj sela.

“Ovdje smo da sa našim ljudima nastavimo uspješnu saradnju i spremni smo da im nakon izborne pobjede još više pomognemo sa lokalnog nivoa u stvaranju boljih uslova za život na selu”, rekao je odbornički kandidat Miroslav Milovanović.

Navodeći da potiče iz ovog kraja i da zna sve probleme ljudi, za koje je rekao da su vrijedni i čestiti, on ih je pozvao da svoj glas daju listi SNSD i kandidatu za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću.

Odbornički kandidat Milanka Đukić obećala je da će se zalagati da se iskoriste svi prirodni resursi Obarske, uz veću podršku sa lokalnog nivoa.

Obraćajući se mještanima Velike Obarske, odbornički kandidat Vaso Arsenović je izrazio očekivanje da će se zadržati trend ubjedljivih pobjeda SNSD-a u ovom i okolnim selima.

“Godinama odlično sarađujemo sa ovim ljudima, prepoznajemo njihove probleme i zajednički ih rješavamo, a kao kruna uspješne saradnje je i ova fiskulturna sala u izgradnji”, naveo je Arsenović i dodao da SNSD na izborima ovdje očekuje da ostvari istorijski rezultat.

Kandidat za odbornika Mićo Živić ukazao je na dobru saradnju vrijednih domaćina sa ovog područja sa SNSD-om i pozvao sve da glasaju odborničku listu SNSD i Miću Mićića, dok je odbornički kandidat Zalatan Lazarević obećao značajniju podršku poljoprivrednicima.

“Velika Obarska je teritorijalno najveća mjesna zajednica u Semberiji i znamo da ovi vrijedni ljudi tradicionalno podržavaju SNSD, očekujem da ćemo i ovoga puta ubjedljivo pobijediti, a onda je na nama iz politike da im se još više, kvalitetnim podsticajnim mjerama, odužimo”, rekao je Lazarević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *