Nestorović optimista: “Varaju se svi koji misle da će lako odnijeti bodove iz Bijeljine” /VIDEO/

Pred početak proljetnog dijela sezone Premijer lige BIH , održana je pres konferencija u protorijama FK Radnik I svoja očekivanja od nastavka sezone ali I sutrašnje utakmice sa Veležom su iznijeli trener Darko Nestorović kao I novi kapiten tima Aleksandar Vasić.

Trener Radnika Darko Nestorović pun optimizma dočekuje nastavak sezone I poručuje da niko protiv Radnika neće lako odnijeti bodove dok je za ekipu Veleža imao samo riječi hvale.

Trener Nestorović na premijeri protiv Veleža neće moći da računa na Novakovića I Janjića zbog suspenzije dok Jelić  neće debitovati kako još nije registrovan za klub. Đurić je I dalje van stroja zbog povrede dok Mekić neće biti u konkurenciji za sastav jer  je propustio pripreme I odradio je samo par treninga sa ekipom.

Novi kapiten ekipe Aleksandar Vasić najavio je veliku borbu kako sutra tako I u nastavku prvenstva, bez obzira na kadrovske probleme sa kojim se suočavaju.

Sutra od 15 časova, na Gradskom stadionu u Bijeljini  Radnik će u okviru 20 kola Premijer lige ugostiti četvrtoplasiranu ekipu Veleža iz Mostara. Radnik se pred ovu utakmicu nalazi destoj poziciji na tabeli I dva boda iznad zone ispadanja I vodiće veliku borbu sa Krupom I Olimpikom za opstanak u ligi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *