Nešić: Očekujemo tri odbornička mandata u gradskoj Skupštini /VIDEO/

U velikoj sali Centra za kulturu Semberija, sinoć je predstavljena odbornička lista Demokratskog narodnog saveza za Skupštinu Grada Bijeljina. Predstavljanju kandidatske liste prisustvovao je i predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Od bijeljinskog Gradskog odbora, lider DNS-a Nenad Nešić očekuje 5.000 glasova i tri odbornička mandata na predstojećim lokalnim izborima, ističući da su to temelji za izbore 2022. godine. Nešić je rekao da Bijeljina kao drugi grad po veličini u Republici Srpskoj “zaslužuje da ima predstavnike koji imaju širok pogled i one ljude za koje je njen dalji razvoj iznad političkih konflikata”.

Poslovni direktor DNS-a Miloš Stevanović rekao je da je DNS partija koja je danas “nikad jača i nikad bolja”. On je izrazio uvjerenje da je DNS “proljeće Republike Srpske”, te da će ova stranka tek pokazati na lokalnim, ali i izborima 2022. godine, šta je prava i istinska snaga DNS-a.

Lista DNS- a  u ovom gradu je “spoj mladosti i iskustva”, kaže predsjednik GO DNS Bijeljina Diko Cvijetinović.

DNS na nivou Republike Srpske očekuje na lokalnim izborima ove godine da bude druga politička partija, odmah iza SNSD-a, kada je riječ o političkoj sceni u Republici Srpskoj.

Komentari: