“Ne učestvujem ni u kakvom rušenju predsjednika Srbije” /VIDEO/

“Ne učestvujem ni u kakvom rušenju predsjednika Aleksandra Vučića. Nisam se sastao nedavno sa biznismenom Miodragom Davidovićem Dakom iz Crne Gore u restoranu “Integra” u Banjaluci. Nemam namjeru da se pravdam i degutantno je i da komentarišem bilo kakve konstrukcije takvog tipa. Očigledno je da neko pokušava da zavadi rukovodstva Republike Srpske i Srbij”e.

Ovo, za “Novosti”, poručuje Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, povodom informacija da se u Banjaluci sreo sa Davidovićem, koji je tamo doputovao sa specijalnim zadatkom da u RS “raspiri” opoziciona osjećanja prema aktuelnoj vlasti u Beogradu.

Dodik napominje da u kontinuitetu ima odličnu saradnju sa predsjednikom Vučićem.

On ističe da su RS i Srbija izložene mnogim negativnim tendencijama koje dolaze sa Zapada, od ostrašćenih političkih elita i trebaće mnogo jedinstva da se to odbrani.

Predsjedavajući Predsedništva BiH tvrdi da se Crna Gora i Đukanović kroz obavještajni rad “miješaju” u RS i pogotovo u Hercegovini gdje prave punktove i dan-danas pokušavaju da razbijaju stabilnost Hercegovine i njeno jedinstvo sa Srpskom.

Na navode da se sastajao sa vladikom Grigorijem, Dodik odgovara da ne dijeli političke stavove s njim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *