Narodna partija Srpske počela sa radom u Bijeljini /VIDEO/

Bijeljina je dobila još jednu političku partiju. Sinoć je ozvaničen početak rada Narodne partije Srpske  , gradskog dbora u Bijeljini, a otvorene su i prostorije ove stranke. Cilj im je da formiraju 50 opštinskih i gradskih odbora širom Srpske, a od iduće godine i parlamentarna stranka.

Svaki početak je težak, ali prednost Narodne partije Srpske je što je čine ljudi sa dugogodišnjim  političkim i organizacionim  iskustvom , izjavio je lider ove partije Darko Banjac, na otvaranju prostorija stranke u Bijeljini. Cilj im je da tokom godine organizuju mjesne i gradske odbore širom Srpske.

Diko Cvijetinović, predsjednik GO ove stranke u Bijeljini rekao je da je u aprilu mjesecu planirana Izborna Skupština, te da je plan da do kraja marta mjeseca  30 do 40 Mjesnih odbora u Bijeljini. Otvaranju prostorija stranke prisustvovali su i članovi Koalicije “Dogovor za Bijeljinu”.

NPS će nastaviti saradnju sa koalicionim partnerima na nivou RS.

Iz ove partije pozivaju građane  Bijeljine da im se pridruže , te da ukažu na probleme ali i predlože sugestije za poboljšanje kvaliteta života stanovništva u Srpskoj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *