Na prvoj sjednici Skupštine Grada odluka o pojeftinjenju vode /VIDEO/

Aktuelna politička dešavanja u Bijeljini u posljednje vrijeme privlače najveću pažnju javnosti, rekao je predsjednik GO SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Često se kaže on postavlja pitanje, šta su građani Bijeljine dobili ulaskom SNSD-a u lokalnu vlast? Dobili smo naglašava stabilnu skupštinsku većinu koja je preduslov svih drugih djelovanja na lokalnom nivou.

SNSD je kaže Ćorić na mjestima koja su pripala ovoj stranci uz učešće u vlasti na lokalnom nivou postavio najkvalitetnije kadrove, koji su pokrenuli značajan niz projekata. Okupili smo se kaže oko sporazuma koji se tiče realizacije 12 projekata u Bijeljini, a koji već danas vrijedi 20 i više projekata. Ističe da je izgradnja auto-puta kroz Bijeljinu u fazi projektovanja trase, te da je auto-put preduslov za nove investicije.

Velikim sporazumom SNSD-a i Miće Mićića najviše su tvrdi Ćorić dobili građani Bijeljine.

Na pitanje da li nakon lokalnih izbora vidi i PDP kao dio vlasti u lokalnom parlamentu, Ćorić kaže da PDP sa trenutnim kapacitetom ne vidi na tom mjestu nakon lokalnih izbora.

Sinergija republičke i lokalne vlasti je potrebna kako bi se kretali naprijed, a naš pravac je da Bijeljina bude grad bolje i sigurne budućnosti, a da bi tako bilo neophodna je podrška građana rekao je Ćorić.

Naš cilj je dodaje 15.000 i više osvojenih glasova na predstojećim lokalnim izborima u Bijeljini. Broj odbornika će ističe zavisiti od izlaznosti i cenzusa, ali cilj SNSD-a  je kaže 10 odborničkih mjesta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *