Na proljeće počinje gradnja aerodroma u Trebinju /VIDEO/

Finalizovan dogovor o izgradnji aerodroma Trebinje, odnosno pristupnih puteva i infrastrukture. Radiće se efikasno poručuje srpski član Predsjedništva Milorad Dodik. Dodik je istakao da je od posebnog značaja što postoji značajna sinergija svih institucija u Republici Srpskoj, te želja i volja Vlade Srbije da bude u ovom projektu.

Riječ je o kompleksnom projektu, koji zahtijeva uključivanje svih nadležnih institucija, a danas su razrađeni detalji o daljem toku izgradnje.

Aerdorom u Trebinju kapitalan je projekat za Republiku Srpsku.

Projekat je izuzetno kompleksan, a danas je praktično postignut dogovor o svim pitanjima, podijeljnjeni su zadaci, i na nama je da radimo, poručuje ministar Vojin Mitrović.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je i da Republika Srpska bilježi značajan ekonomski rast u ovoj godini, te rekordnu pokrivenost uvoza izvozom.

Republika Srpska na dobrom je putu, stabilna, bez bojazni od problema u funkcionisanje budžeta. Očekujemo da ovu godinu možemo da završimo sa suficitom, što je dobra vijest za svakog”, naglasio je Dodik.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *