Na Mrakovici obilježeno 79 godina od Bitke na Kozari /VIDEO/

Slobodarske tekovine Kozare i ovih krajeva utkane su u same temelje Republike Srpske. Zato je naša obaveza da obilježavamo značajne istorijske datume, ali i da čuvamo slobodu za koju je na ovim prostorima plaćena najveća moguća cijena rekla je predsjednica Srpske na obilježavanju 79 godina od Bitke na Kozari.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas, tokom obilježavanja 79 godina od Bitke na Kozari, da je srpski narod uvijek bio na pravoj strani istorije. Dodik je istakao da se na specifičan način borbe vode i danas.

Dodik je naglasio da će jednoga dana Republika Srpska i Srbija biti jedna država.Republika je kaže on danas sigurna i stabilna.

On je napomenuo da ponovo iz germanskog svijeta, koji je već napadao Srbe, opet šalju visokog predstavnika, koji nije legitimno imenovan i poručio da ga Republika Srpska neće prihvatiti.

Zasluga predaka što Srbi danas žive u slobodi, a obaveza potomaka da se to ne zaboravi, poručio je na Mrakovici državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Srbije Miodrag Kapor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *