Mlađe selekcije Radnika oslobođene plaćanja članarine

Odbornik u Skupštini grada Bijeljina, Zoran Sofrenić, inače sportski direktor u FK Radnik, pokrenuo je inicijativu da sve mlađe selekcije Radnika budu oslobođene plaćanja članarine za svoje treninge u klubu.

Ova inicijativa naišla je na razumijevanje kod gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i gradske administracije, tako da će do kraja godine, oko 150 mladih fudbalera biti oslobođeno plaćanja članarine.

– Želimo da našim mladim fudbalerima izađemo u susret i oslobodimo ih plaćanja članarine. Ona je simbolična ali smatramo da ćemo ovim potezom privući još veći broj mladih da treniraju u našem klubu. Za sada smo obezbjedili sredstva za naredna tri mjeseca a naš cilj je da ih oslobodimo plaćanja članarine tokom cijelog perioda rada u klubu, rekao je inicijator ove aktivnosti Zoran Sofrenić za zvanični stranicu FK Radnik.

Gradonačelnik Bijeljine bez razmišljanja je obezbijedio sredstva za rad trenera, troškove opreme i svih troškova u naredna tri mjeseca za sve mlađe katogorije.

– Mladi fudbaleri treba da imaju optimalne uslove za rad i treninge. Pokušaćemo da u okviru budžeta za narednu godinu planiramo sredstva za cijelu godinu, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Pored oslobađanja plaćanja članarine, svi fudbaleri ovih dana dobiće besplatno i paket sportske opreme, sa torbom, čije ukupna vrijednost je oko 250 KM. Oprema je na štampanju i čim bude završena biće podijeljena mladim igračima Radnika.

Iz FK Radnik pozivaju sve buduće fudbalere, svih uzrasta, da posjete Gradski stadion, raspitaju se o uslovima rada i treninga, te počnu da treniraju u klubu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *