Slavenko Ristić na “Trofeju Pantera 2022”: Bijeljina zaslužuje sportsku dvoranu za vrhunska takmičenja

– Više od 600 takmičara iz 13 zemalja regiona i Evrope na Međunarodnom džudo turniru „Trofej Pantera 2022“ dokazuje da je Bijeljina grad sporta i da mladi zaslužuju izgradnju adekvatne sportske dvorane u kojoj će moći da budu organizovana takmičenja najvišeg ranga – poručio je kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Slavenko Ristić.

On je čestitao članicama „Pantera“ Teodori Trifković na osvojenom zlatu i Milkici Đurić na osvojenoj bronzi na Balkanskom prvenstvu u Turskoj ove godine, a rukovodstvu Džudo kluba „Panter“ na sjajnoj organizaciji međunarodnog turnira, koji se održava šesti put.

– Ovo je jedan od najbolje organizovanih klubova u Republici Srpskoj i njegovi takmičari su najbolji ambasadori Bijeljine i Republike Srpske širom regiona i svijeta.San svih sportista ovog grada je sportska dvorana za vrhunska takmičenja i svi zajedno moramo uložiti napor da takvu dvoranu izgradimo – istakao je Ristić.

On je kao dugogodišnji sportista i sportski radnik pozvao djecu i mlade da se učlanjuju u sportske klubove, da vode zdrav život i postanu bolji ljudi.

Predsjednik Džudo kluba „Panter“ Ognjen Đuka uručio je Slavenku Ristiću i njegovoj kompaniji Tehnički remont Bratunac zahvalnicu za nesebičnu pomoć prilikom organizacije 6. Međunarodnog džudo turnira „Trofej Pantera 2022“.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *