Mitrović: Od Dodika mnogi trebaju da uče

Predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović smatra da je vodeći političar u Republici Srpskoj Milorad Dodik pokazao državničko ponašanje i liderski nastup prilikom susreta sa predsjednikom Turske Redžepom Erdoganom u Sarajevu i po ko zna koji put sve uvjerio da ima hrabrosti da kaže sve ono što misli, bez obzira koji je svjetski lider preko puta njega.

“Ako želimo da sačuvamo naš integritet, dostojanstvo i postojanost – podrška Miloradu Dodiku ne samo da ne smije biti upitna nego mora biti sve snažnija.

Oni koji napadaju Dodika zbog odlaska u Sarajevo i oni koji na osnovu toga žele skupiti neki politički poen treba da znaju da od njega mogu samo da uče u traženju načina kako praviti uslove za jačanje položaja srpskog naroda”, rekao je Mitrović.

On je istakao da je mnogo tema za dnevno-političke duele i prepucavanje na osnovu kojih treba dobiti poene kod građana, ali treba imati političkog dara i hrabrosti da se prepozna trenutak kada je u pitanju borba za interes naroda i Republike Srpske, kada treba da pokazati jedinstvo i jačati podršku legalno izabranom srpskom članu Predsjedništva.

“Naša sloga i sabornost biće poraz vragu!”, poručio je Mitrović, saopšteno je iz Pokreta za Bijeljinu.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *