Mitrović: Glasati za ljude koji vode i grade Srpsku

Nosilac liste SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras sa predizbornog skupa u bijeljinskom naselju Donje Crnjelovo da na predstojećim izborima treba glasati za ljude koji vode i izgrađuju Republiku Srpsku, bore se da ona bude jaka i prosperitetna.

Mitrović je pozvao birače da glasaju za kandidate SNSD-a za predsjednika Srpske Milorada Dodika i za člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović, za ljude koji od 2006. do danas vode Republiku Srpsku, te izrazio uvjerenje da je ovim, posljednjim mitingom praktično potvrđena njihova pobjeda.

Kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu Predstavničkog doma BiH iz Izborne jedinica dva Nedeljko Ćorić pozvao je mještane Donjeg Crnjelova da izađu na izbore, iskoriste svoje demokratsko pravo i podrže kandidate SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske i kandidate za Parlamentarnu skupštinu BiH.

On je dodao da će glasanjem za kandidate SNSD-a podržati sigurnost, izvjesnost i prosperitet Republike Srpske.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Branka Gavrić rekla je večeras na tribini da su kandidati SNSD-a lijepo dočekani u svim mjesnim zajednicama Semberije i izrazila uvjerenje da će ih 2. oktobra podržati na biralištima.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *