Đokić: Ključni prioritet opšti napredak Srpske /VIDEO/

Nosilac liste SP za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Petar Đokić rekao je na završnoj tribini Koalicije SP-NDP-SNP u Bijeljini da će ključni prioritet za buduće djelovanje biti opšti napredak, rast i razvoj Srpske.

Đokić je rekao da će njihov izborni rezultat biti iznad očekivanja sa početka kampanje i pozvao građane da masovno izađu na izbore i glasovima za ovu koaliciju, Milorada Dodika za predsjednika Republike i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva, zaštite Republiku Srpsku i njen identitet od svih nasrtaja i pokušaja da je skrnave.

SP je u Republici Srpskoj uoči izbora podržala Socijalistička partije Srbije, a njen potpredsjednik Đorđe Miličević je na završnom okupljanju rekao da socijalisti imaju posebnu obavezu i odgovornost da se zajedno bore za opstanak i ostanak Republike Srpske, u skladu sa Dejtonskim sporazumom.

“Za nas je Republika Srpska pijemont srpstva, pored Kosova i Metohije, vitalni interes, naš nacionalni i državni interes. Mi smo jedan narod i zato je jako važno da budemo jedinstveni u odbrani nacionalnog identiteta”, rekao je Miličević i pozvao građane Srpske da na izborima podrže socijaliste, Dodika i Cvijanovićevu, kao garante političke stabilnosti i jedinstva.

Nosilac liste SP za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Jović je u obraćanju rekao da socijalisti u Bijeljini očekuju istorijski izborni rezultat zaslužen odgovornim i vrijednim radom u prethodnom periodu.

“Očekujem da osvojimo direktan poslanički mandat u Parlamentarnoj skupštini BiH gdje ćemo se zalagati za interese Republike Srpske, za mir, sigurnost, stabilnost, za jaču i bolju Srpsku”, poručio je Jović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *