Čubrilović: Pobjeda za hrabru politiku dogovaranja

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović pozvao je građane sa završnog skupa stranke u Bijeljini da 2. oktobra glasajući za ovaj savez glasaju za politku kompromisnih rješenja i dogovaranja.

“Time će garantovati svoj prosperitet, bolju budućnost i sigurnije sutra za sve građane Republike Srpske. Glasamo za normalnost, tražimo normalnost i vjerujem da će građani to prepoznati i podržati”, rekao je Čubrilović novinarima.

Konvenciji DEMOS-a u Bijeljini prisustvovao je i predsjednik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor koji je u obraćanju rekao da vjeruje u to da će ova stranka realizovati izborni rezultat koji priželjkuje i da bi se lično radovao da može nastaviti saradnju sa Dodikom, Željkom Cvijanovićevom i Čubrilovićem.

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Milan Dakić rekao je uoči završne tribine da su u mirnom tonu završili kampanju bez pominjanja drugih političkih partija i da su svojim glasačima pokazali koliko je ovaj savez dostojan i koliko radi za bolji život građana.

Nosilac liste DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Čedomir Stojanović rekao je novinarima da na izborima očekuju osvajanje minimalno šest poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini, od čega jedan direktan iz Izborne jedinice šest, kao i jedan direktan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *