Milovanović: Dodik i Cvijanovićeva – ozbiljni političari za ozbiljna vremena /VIDEO/

SNSD je u ovom trenutku najodgovornija politička opcija i sa svojim koalicionim partnerima čvrsto stoji na stanovištu očuvanja Republike Srpske, poručio je predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović.

Ozbiljna vremena zahtijevaju ozbiljne političare, a naši kandidati za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva  su garant očuvanja Republike Srpske, poručio je on.

Pozvao je birače da analiziraju sve političke predstavnike i da se podsjete šta se dešavalo u vremenima kada su vladali oni koji pretenduju da rade ono što su radili prije 10 i više godina.

Milovanović je pozvao sugrađane da tokom predizbirne kampanje svi budu tolerantni i dostojanstveni, da se potvrdi demokratska opredijeljenost i slobodna volja građana. Neveo je da SNSD u izbornoj jedinici šest očekuje osvajanje više od 17.000 glasova.

Mi ćemo učiniti sve da predsjednik Republike nakon 2. oktobra bude Milorad Dodik i da u njegovom timu, kao srpski član Predsjedništva bude Željka Cvijanović, istakao je Milovanović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *