Mićić: Glasajte za provjerene rezultate i ljude /VIDEO/

Danas su predsjednik SDS Semberija i kandidat za gradonačelnika Mićo i Mićić i nosilac odborničke liste Tomo Kovačević iz prostorija stranke, povodom zvaršetka kampanje poručili da su zadovljni svim onim što je urađeno u prethodnom periodu.

Pozitivnu kampanju smo vodili zato što smo opredjeljeni da sarađujemo sa svim strankama, istakao je Mićić.

Kampanja iza nas bila je specifična i različita od svih kampanja koje smo do sada imali, jer je bila uslovljena pandemijom korona virusa. Mi kao stranka smo zadovoljni kako smo kroz mala okupljanja uspjeli doprijeti do građana, ocjenio je nosilac odborničke liste SDS Semberija Tomo Kovačević.

Naši protivnici su pokušavali da nas blate, bilo je mnogo prljave kampanje, nismo reagovali na to niti ćemo- kazao je kandidat za gradonačelika Mićo Mićić i dodao da se kompletan program i kampanja stranke svodila se na 5 prioriteta. Bijeljina po mjeri svih građana, izgradnja infrastrukture, razvoj preduzetništva i poslovne zone, poljoprivreda kao dio strategije razvoja grada i briga o mladima i starim.

Iz stranke SDS Semberija Mićo Mićić pozvali su građane da odlučno i odgovorno izađu na izbore i glasaju za provjerene rezultate i ljude i da kako kažu zajedno napravimo Bijeljinu kao grad budućnosti, jer mi znamo kako treba i sigurno ćemo uraditi najbolje projekte u gradu poručili su iz ove stranke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *