Marković: Očekujemo ponovno osvajanje pet odborničkih mjesta /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora PDP Bijeljina Slaviša Marković izjavio je danas da ova stranka na lokalnim izborima očekuje ponovno osvajanje pet odborničkih mjesta u Skupštini grada koja ima 31 odbornika.

Marković je nosilac samostalne odborničke liste PDP-a sa 36 kandidata od kojih je njih 16 ranije učestvovalo na izborima, a 20 je novih.

Na konferenciji za novinare na kojoj su predstavljeni kandidati stranke, Marković je naveo da očekuje veliku podršku birača zbog dosljedne politike koju PDP vodi u Bijeljini, kao i pobjedu zajedničkog kandidata PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

Daliborka Mijatović, predsjednik Foruma žena PDP-a u Bijeljini i jedan od kandidata sa odborničke liste, rekla je da se na izbornoj listi nalazi 15 žena i da očekuju da barem dvije od njih osvoje odborničke mandate.

Ona je navela da je njihov cilj motivacija i osnaživanje žena za što veće učešće u političkom životu lokalne zajednice, te najavila nastavak humanitarnog rada, saradnju sa nevladinim organizacijama i posebnu pažnju za rješavanje problema majki i djece.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *