Marković: Očekujem fer i korektnu kampanju /VIDEO/

PDP u Bijeljini izbornu kampanju počeo je sa Gradskog trga lijepljenjem prvog plakata i predstavljanjem odborničkih kandidata.

Partija demokratskog progresa očekuje najbolji izborni rezultat od osnivanja Gradskog odbora u Bijeljini i pobjedu Ljubiše Petrovića kandidata SDS i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine, poručeno je danas.

Tokom izborne kampanje nećemo biti samo kritičari, nudićemo i dobra rješenja kaže Marković i ističe da je već urađena platforma razvoja grada Bijeljina od 2020/2024. godine koja će biti promovisana građanima tokom kampanje. Vrijeme je kaže on da Bijeljini ponudimo nešto novo.

PDP je početak izborne kampanje ozvaničio uz prisustvo predstavnika koalicionog SDS-a i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Bijeljine.

U PDP-u očekuju ravnopravnu i poštenu borbu svih političkih partija tokom kampanje i dobar rezultat PDP-a, stranke koja kako kažu nije mijenjala kurs svoje politike, što će očekuju u PDP-u građani prepoznati 15. novembra.

Obilježavanju početka izborne kampanje PDP-a u Bijeljini trebalo je da prema ranijem protokolu, prisustvuje i lider stranke Branislav Borenović, koji je prema riječima Slaviše Markovića otkazao posjetu Bijeljini i sve današnje aktivnosti zbog zdravstvenih razloga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *