Lukač: Nijedan normalan čovjek neće poslati svoje dijete u novi rat /VIDEO/

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač komentarišući izjave Bakira Izetbegovića rekao je da nijedan normalan čovjek neće poslati svoje dijete u novi rat. Dodaje da političari ne smiju odvesti narod u neki novi sukob jer nikome ne bi dobro donio.

Nijedan normalan čovjek neće poslati svoje dijete u novi rat, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač komentarišući posljednju izjavu Bakira Izetbegovića o ratu.

Bosna i Hercegovina smatra Lukač nema nikakvih uslova za rat niti ima bilo kakve potreba da neko o tome razmišlja.

Ako ova generacija političara pokušava da na bilo koji način ponovo prizove rat i pošalje mladu generaciju u neka nova ratna dešavanja”, kaže Lukač, “onda sav narod u BiH mora kazniti te ljude na primjeren način, odnosno u političkom smislu na izborima da im se ne dozvoli mogućnost da odlučuju”.

Političari imaju pravo da provode svoje ideje na način kako to smatraju da je najbolje, a narod će na izborima odlučiti da li je neka politička ideja bila dobra ili ne, ali siguran sam da niko na izborima neće nagraditi one koji pozivaju na rat i koji pokušavaju da ponovo dovedu rat na ove prostore, zaključuje Lukač.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *