Lazić: SNSD vodi Srpsku na putu očuvanja i razvoja /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Vladimir Lazić izjavio je danas da građani mogu da budu apsolutno mirni, jer je ono što rukovodstvo Republike Srpske radi dobar put koji će Srpsku sačuvati i razviti, te u narednom periodu omogućiti stabilan i dobar život.

Lazić je na konferenciji za novinare rekao da predstavnici gradski i opštinskih odbora SNSD-a iz Izborne jedinice šest pružaju podršku rukovodstvu stranke i da su na današnjem sastanku razgovarali o aktuelnoj situaciji u BiH.

On je pojasnio da je današnji sastanak održan da, prevashodno, pokaže apsolutnu podršku rukovodstvu Republike Srpske.

“U ovom teškom momentu za Republiku Srpsku moramo da budemo maksimalno okupljeni i složni oko zajedničkih vrijednosti koje Republika Srpska predstavlja. To je naša domovina – drugu nemamo”, napomenuo je Lazić.

Lazić je naglasio da je Republika Srpska održana zahvaljujući SNSD-u, koji u ovom momentu nosi najveću odgovornost za njenu zaštitu i dalji razvoj.

On kaže da je važno da predsjednici gradskih i opštinskih odbora SNSD-a iz Izborne jedinice šest i članovi ove stranke, uz građane, budu predvodnici priče koja će Republici Srpskoj i jedinicama lokalne samouprave u kojima djeluju omogućiti stabilan rast i razvoj.

Lazić je naveo da je cilj današnjeg sastanka bilo definisanje pravca rada u narednom periodu i unapređenje saradnje stranačkih organizacija u Izbornoj jedinici šest za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.