Komplikujе sе zdravstvеno stanjе gеnеrala Ratka Mladića /VIDEO/

Generalu Ratku Mladiću komplikuje se zdravstveno stanje, sada ima i povišen šećer i ozbiljne probleme sa bubrezime, a porodica je za nove zdravstvene probleme saznala tek krajemu jula kada ga je posjetila supruga, rekao je generalov sin Darko Mladić.

“Šećer mu je stalno visok. Ne znamo da li mu daju terapiju, a ne zna ni on. Ništa mu ne govore, samo mu donesu u kesici lijekove da popije, a on ne zna ni koji su, ni za šta su. Uglavnom, šećer mu ne spada”, rekao je Darko Mladić.

On je za današnje beogradske “Večernje novosti” izjavio da porodica i advokati imaju veoma šture informacije, jer im i dalje ne dostavljaju generalove nalaze i ljekarske izvještaje.

“On je tražio da se sva ta medicinska dokumentacija pošalje meni i advokatskom timu, ali ništa još nismo dobili”, rekao je generalov sin.

On je istakao da je utvrđeno i da generalu bubrezi loše funkcionišu, da gubi proteine, ali ništa detaljnije ne znaju.

Porodica je u stalnom telefonskom kontaktu sa generalom Mladićem, a dva puta nedjeljno mogu i da razgovaraju preko jedne video-aplikacije, što je pritvorenicima odobreno prije godinu dana, ali je “prilično malaksao i dosta vremena spava”.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *