I u Bijeljini ubjedljiva pobjeda Vučića i liste “Zajedno možemo sve”

Kandidat SNS-a za predsjednika Srbije Aleksandar Vučić i lista “Zajedno možemo sve” osvojili su ubjedljivo najviše glasova na izborima u Srbiji na biračkom mjestu u Bijeljini za građane koji imaju dvojno državljanstvo.

Na ovom biračkom mjestu istaknut je zapisnik biračkog odbora, koji je dostupan javnosti, a u kojem je navedeno da su glasala 1.304 birača od 1.531 upisanog.

U trci za izbor predsjednika Vučić je dobio 1.245 glasova, odnosno 95,47 odsto, Miloš Jovanović 16, a Boško Obradović 13 glasova.

Kada je riječ o izborima sa Skupštinu Srbije, lista “Zajedno možemo sve”, koju predvodi Vučić, dobila je 1.087 glasova, lista “Premijer Srbije”, koju predvodi lider SPS-a Ivica Dačić 109, “Marinika Tepić – ujedinjeni za pobedu Srbije” 29, a “Boško Obradović – Srpski pokret dveri-POKS-Miloš Paradinović-Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije” 21 glas.

U Srbiji su juče održani predsjednički, parlamentarni i lokalni izbori, na kojima su mogli da glasaju i građani Bijeljine, koji imaju dvojno državljanstvo.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.